ESKİ BELEDİYE BAŞKANINDAN TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ ORHANGAZİ ŞUBESİNE ZİYARET.
  • Tarih: 22 Ekim 2021
  • Yazar:

ESKİ BELEDİYE BAŞKANINDAN TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ ORHANGAZİ ŞUBESİNE ZİYARET.

2004 /2009 yılları arasında Orhangazi Belediye Başkanlığı yapan İsmail TARTAR sakatlar derneği başkanı Emrullah AKÇAY ı ziyaret ederek dernek ve Belediye engelliler Koordinasyon merkezinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Başkan Tartar: ‘ilçemizdeki engellilerin her sorunuyla yakından ilgilenen ve çözümü konusunda her kapıyı rahatlıkla açan dernek başkanı kardeşim Emrullah AKÇAY‘la 5 yıl boyunca birlikte güzel hizmetler yaptık şimdide aynı hizmetlerin yapılıyor olmasını görmekten mutluluk duyuyorum. Dernek başkanı kardeşim Emrullah AKÇAY’a ve Belediye başkanı Bekir AYDIN’a  teşekkür ediyorum’ dedi.

Kendisinin de artık engelli olduğunu ve her zaman dernek başkanı tarafından arandığını, ve zaman zaman da başkanın bizzat evimden gelip alarak dernekte ağırladığını söyleyen başkan Tartar ‘unutmayalım ki her sağlıklı insan bir engelli adayıdır,  görev süremde hep pozitif ayrımcılık gösterdiğim dostlarıma selam ve sevgilerimi sunuyorum’ ifadelerini kullandı.

 

Eski Belediye Başkanının kendilerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren dernek Başkanı Emrullah AKÇAY: ‘2005 yılında kurulan Belediye Engelliler Koordinasyon Merkezimiz ve sakatlar derneğimiz aracılığıyla ilçemizde yaşayan engelli dostlarımıza yönelik güzel hizmetler yapıyoruz  bu süreçte birlikte çalıştığım Belediye Başkanlarımız sayın Yusuf  Korkusuz, sayın Neşet Çağlayan, sayın İsmail Tartar ve şimdiki başkanımız sayın Bekir Aydın’a engelli dostları adına teşekkür ediyorum. Orhangazi Belediyesi her zaman engelli dostu görev yapan başkanlarımız da Engelli Dostu Belediye Başkanı olmuştur.’ Diyerek teşekkürlerini iletti.

Etiketler:

,