BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ALİ NUR AKTAŞA ENGELLİ DOSTU PLAKETİ
  • Tarih: 24 Mart 2021
  • Yazar:

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ALİ NUR AKTAŞA ENGELLİ DOSTU PLAKETİ

Türkiye Sakatlar Derneği Orhangazi Şube üyeleri Tarafından 2021 yılı Engelli Dostu seçilen Bursa Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Ali Nur Aktaş ın plaketini Başkan vekili Fethi Yıldız aldı.

 Dernek başkanı Emrullah Akçay ;

Hafta sonu Yapılan Türkiye Sakatlar Derneği Orhangazi Şube Genel Kuruluna davetli olan Başkan Aktaş il dışında olması nedeniyle katılamadığından dolayı plaket engelli Dostu  Belediye Başkanı Bekir Aydın ve Dernek Başkanı Emrullah Akçay Tarafından Büyük şehir Belediye Başkan vekili Fetfi Yıldız a verildi dedi.

Akçay;

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Ali Nur Aktaş görevi boyunca Bursa Ve ilçelerindeki engellilere yönelik yaptığı hizmetler ve Derneğimize vermiş olduğu desteklerden dolayı üyelerimiz tarafından 2021 yılı Engelli Dostu Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmiştir dedi. kendisine  Engelli dostlarına bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunuyorum dedi.

 Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız;

Belediyemizin Ve sakatlar Derneğimizin çok güzel ,aktif  ve diğer ilçelerimize örnek çalışmalarını görmekten çok mutlu olduğunu ifade ederek engelli dostu Belediye başkanımız sayın Bekir Aydın ve  dernek Başkanı kardeşim Emrullah Akçay a  çok teşekkür ediyorum dedi.

Engelli Dostu Plaketini  Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Ali Nur Aktaş adına aldığını ifade ederek Başkanımızın   şimdiye kadar aldığım en anlamlı ve  değerli plakettir dedi.  Başkan vekili Yıldız; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada engelli dostlarımızın hizmetinde olacağını ifade etti.

 

Etiketler:

,