Başkan Fırat, sözünü tuttu!
  • Tarih: 12 Nisan 2021
  • Yazar:

Başkan Fırat, sözünü tuttu!

Geçtiğimiz hafta engelli Elif, TSD Elazığ Şube Başkanı ve gazetemiz yazarlarından Metin Fırat’a bir video gönderdi. Videoda Elif; “ Metin amca ben hiçbir şey istemiyorum. Senden tek isteğim akülü araba. Umutlarıma ışık ola Metin amca!” dedi. Bunun üzerine de Başkan Fırat, Elif’e akülü sandalye sözü verdi. Geçtiğimiz günlerde Başkan Fırat bu sözünü tutarak, Elif’in hayallerini gerçekleştirdi.

BAŞKAN FIRAT: BİZLER ELİF’İN EMRİNDEYİZ!

Akülü sandalyesini Elif’e teslim eden Başkan Fırat;

“Elif kardeşimizin evindeyiz. Bizlere sosyal medya aracılığı ile ulaştı. Bizden akülü araç isteğinde bulundu. Bizler de söz verdiğimiz gibi bugün Elif kardeşimize akülü aracını teslim ettik.

Ben Elif’in umutlarına sonuna kadar ışık oluyorum ve şimdilik kendisine aracına teslim ettik. Bizler Elif’i emrindeyiz. Arkadaşlarımız sağ olsun bizleri Elif ile tanıştırdı.

Onlara da sonsuz teşekkürler. Elif bize evini açtı. İnşallah Elif umutlarına kavuştu. Allah devamlı umutlarına ışık olsun inşallah” diyerek Elif’e dua etmeyi de ihmal etmedi.

ELİF: BEN BUGÜN DÜNYANIN EN MUTLU İNSANI OLDUM!

Akülü sandalyesine kavuşan Elif ise duygularını paylaşırken bir hayli heyecanlandı. Elif;

“Ben bugün dünyanın en mutlu insanı oldum. Akülü aracıma kavuştum. Metin amcam umutlarıma ışık oldu. Artık dışarı özgürce çıkabileceğim sizin sayenizde. Emeği geçen herkese teşekkürler” dedi ve bu anı kutlama pastası ile de kutladı. Elif, pastasının mumlarını üflerken dilek dilemeyi de ihmal etmedi.

 

 

Etiketler:

,