Başkan Faruk Özkara güven tazeledi
  • Tarih: 20 Mart 2023
  • Yazar:

Başkan Faruk Özkara güven tazeledi

Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu pazar günü Afyonkarahisar engelsiz gastronomi ve terapi merkezinde yapıldı. Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Faruk ÖZKARA da hazır bulunduğu kongrede bütün üyeler tam kadro katıldı,

RAPORLAR OYLAMAYA SUNULDU
 
Kongre Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.  Ardından faaliyet raporu, gelir gider hesap raporu, denetim raporları ve tahmini bütçe okunarak oylamaya sunuldu. Tüm raporlar oybirliğiyle kabul edilerek karara bağlandı.  Raporların karara bağlanmasının ardında yönetim kurulu, denetim kurulu ve üst kurul üyesinin seçimi açık oy tasnifi ile oya sunuldu. Tek aday ve tek liste ile seçime giren Mevcut Başkan Faruk ÖZKARA ve listesi  tüm üyelerin oyunu alarak yeniden Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar  Şube Başkanı seçildi.

TEŞEKKÜR ETTİ
 
Yapılan seçim sonunda kısa bir konuşma yapan, Faruk ÖZKARA  “Birlik ve beraberlik içinde sürdürdüğüm dernek başkanlığı görevimi aynı kararlılık içinde sizlerle birlikte devam edeceğim. Yeniden güvenoyu vererek beni ve yönetim kurulumuzu göreve getirdiğiniz için de hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kongremizin, Afyonkarahisar ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor saygılarımı sunuyorum” dedi.

 
 
Yapılan kongre sonunda Tekrar güven tazeleyerek seçilen Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar  Şube başkanı seçilen Faruk ÖZKARA’nın başkanlığındaki dernek yönetim kurulu asil üyeliklerine, “ Faruk Özkara, Seviye Süngü , Saadet Özçelik , Osman Akçakaya ve Ayşegül gençağaç, seçildi. Denetim kurulu üyeliklerine de, Fevzi Cin, Cengiz Çelik ve Semiha Arslan seçildi. 


Yapılan seçimin ardından yeniden başkanlığa seçilen Faruk Özkara  ve ekibi kongreye katılan dernek üyeleriyle birlikte günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

Etiketler:

,